چهارشنبه ۰۵ اردیبهشت ۰۳

چربي گيرفاضلاب فايبرگلاس

۱۲ بازديد

چربي گير فاضلاب فايبرگلاس رستورانهاي گروه ساختماني 133 سراسر ايران تعداد 5 دستگاه

چربي گير آشپزخانه هاي فروشگاه هاي زنجيره اي هايپر مي

چربي گير فايبرگلاس سيتي سنتر اصفهان تعداد 12 دستگاه چربي گير

چربي گير فاضلاب رستوران خبرگزاري فارس - تهران

چربي گير رستوران شركت اكسين آمل به ظرفيت 5 مترمكعب

در زمينه توليد چربي گير پلي اتيلن نيز ناب زيست هم اكنون پيشرو تمامي توليدكنندگان قرار گرفته است. چربي گير پلي اتيلن اغلب در مواردي مورد استفاده قرار مي گيرد كه امكان ساخت ديواره محافظ براي چربي گير نيست. ظرفيت چربي گير پلي اتيلن از 500 ليتر شروع و تا چربي گير پلي اتيلن 95 متر مكعب ادامه دارد.

موضوع قابل اهميت در خريد چربي گيرفاضلاب فايبرگلاس دقت به ضخامت بدنه دستگاه چربي گير مي باشد. همچنين نوع رزين مورد استفاده در دستگاه چربي گير بسيار حائز اهميت مي باشد. ضخامت بدنه چربي گير باعث طول عمر بيشتر دستگاه چربي گير مي گردد.

 

تقسيم بندي انواع چربي گير از لحاظ نحوه تخليه چربي

چربي گير رستوران يا چربي گيرفاضلاب آشپزخانه صنعتي به لحاظ نحوه تخليه چربي به دو نوع اتوماتيك و چربي گير ثقلي تقسيم بندي مي شود. چربي گير اتوماتيك آشپزخادفاضلاب از نوع فايبرگلاس (چربي گير فايبرگلاس اتوماتيك) يا پلي اتيلن (چربي گير اتوماتيك پلي اتيلن) باشد. چربي گير نيمه اتوماتيك يا چربي گير غير اتوماتيك نيز مي تواند فايبرگلاس (چربي گير نيمه اتوماتيك فايبرگلاس) و يا پلي اتيلن (چربي گير نيمه اتوماتيك پلي اتيلن) باشد.

اساس كار چربي گير فاضلاب فايبرگلاس رستوران

چربي گير مورد استفاده در آشپزخانه صنعتي را چربي گير صنعتي مي نامند . ( چربي گير پلي اتيلن )اساس كار چربي گير فاضلاب بر مبناي قانون چگالي كمتر روغن نسبت به آب بنا نهاده شده است. هماهنطور كه ميدانيم چربي براي جدا شدن از آب به دو عامل نياز دارد اول خنك شدن و دوم آرامش پيدا كردن. چربي گير تمام اتوماتيك بنحوي طراحي شده است كه بمحض رسيدن سطح چربي كه در بالاي مخزن چربي گير قرار گرفته است به خروجي چربي ، چربي معلق در كانال مخصوص جريان يافته و به سمت مخزن حمل چربي منتقل مي شود .

يك چربي گير  يك دستگاه لوله كشي (نوعي تله) است كه براي غلبه بر بيشتر گريس ها و جامدات قبل از وارد شدن به سيستم دفع فاضلاب طراحي شده است .چربي گيرفاضلاب فاضلاب معمولي حاوي مقادير كمي از روغن و چربي است . مقدار زيادي چربي از تهيه غذا در رستوران ها مي تواند يك مخزن يا تاسيسات تصفيه خانه را از بين ببرد و موجب انتشار فاضلاب هاي غير تصفيه شده در محيط زيست شود. 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.